Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.





Stránky: [1] 2 3
Autor Téma:Android - Munzee v2.0
Milancer
Nováček
Příspěvků: 6
Permalink
Příspěvek Android - Munzee v2.0
dne: September 1, 2013, 11:34
Citovat

Jak jste spokojeni s novou Androidí verzí aplikace pro Munzee?
Já teda moc ne 😐 Vypadá to pěkně, funkcí spousta ale paměti bere nějak moc 🙁

Eflyax
Nováček
Příspěvků: 6
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: September 1, 2013, 12:15
Citovat

Já také moc ne. Graficky je zpracovaná moc hezky, ale je taková zatuhlá... V RAMce si zabírá i více než 19 MB. Nejvíc mě ale trápí pootočený obraz při skenování QR kódu. Při pohybu telefonu vlevo - vpravo se obraz hýbe nahoru - dolů. Při pohybu nahoru - dolů je to zase doleva - doprava. Toto trochu nechápu 🙁
V nastavení jsem ani nenašel možnost, jak to přepnout do "normálního" režimu.

Milancer
Nováček
Příspěvků: 6
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: September 2, 2013, 12:15
Citovat

Citováno z Eflyax dne 01.09.2013, 12:15
Já také moc ne. Graficky je zpracovaná moc hezky, ale je taková zatuhlá... V RAMce si zabírá i více než 19 MB. Nejvíc mě ale trápí pootočený obraz při skenování QR kódu. Při pohybu telefonu vlevo - vpravo se obraz hýbe nahoru - dolů. Při pohybu nahoru - dolů je to zase doleva - doprava. Toto trochu nechápu 🙁
V nastavení jsem ani nenašel možnost, jak to přepnout do "normálního" režimu.

Mě to právě taky pořádně brzdí telefon, paměti si vezme klidně i 40MB (1.35 bral cca 12MB).
Pak mi dost vadí stejná volba pro capture a deploy. Když to bylo rozdělené, tak jsem si přes capture ověřoval, zda QR kód nebyl použitý. Teď už to nejde, pokud je volný hned ho deployne:(
Skenování QR kódů mi jde normálně, nic není otočené. To bude asi nějaký bug v telefonu.
Nejlepší by bylo, kdyby šlo mít nainstalované obě verze. Hledal jsem na netu jestli to jde a zatím jsem nic nenašel, škoda.

Dain
Administrátor
Příspěvků: 96
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: September 16, 2013, 14:04
Citovat

co se tyce capture/deploy, tak v advance nastaveni je volba, po ktere se te pri snimani zepta, jestli chces udelat capture nebo deploy.

Zegga
Nováček
Příspěvků: 2
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: September 16, 2013, 22:11
Citovat

Žere, žere paměť. Díky tomu zamrzá, padá a čeká se. Ta stará byla méně barevná, o to nejde že? Jenže byla živější. A nová mapa také nic moc, chybí šipky přiblížení a další volby. Navíc při potřeb posunutí mapy se často posunuje celé okno. Za mě zatím špatné.

ladabohac
Nováček
Příspěvků: 4
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: November 12, 2013, 15:07
Citovat

Posledni verze už je podstatně lepší, než ta ze září. Ale furt mám problém s mapou - teda hlavně co se týče vykreslování ikonek. Nějak se nelze moc spolehnout na to, že mě to zobrazí všechny munzee...

KMODAaLEND-
IK
Nováček
Příspěvků: 1
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: December 1, 2013, 10:35
Citovat

Novou verzí odstřihly Android 2.2 takže jsme mimo hru. Leda to zkusit tabletem,jenže tam není fotoaparát s autofocusem,takže bude problém...

ambroz
Nováček
Příspěvků: 1
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: January 12, 2014, 21:09
Citovat

Mám problém na Samsung Galaxy S2+. Při capture/deploy je na displeji místo pěkného čtverečku QR kodu zmršený obdélník (protahuje jednu stranu čtverce) a při menších velikostech QR kodu to ten kod vůbec nerozpozná. Jiné aplikace/čtečky QR kodu to dělají správně a přečtou to. Nikde jsem nenašel, že by to šlo uživatelsky upravit. Nebo se mýlím?

pavelsch
Nováček
Příspěvků: 1
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: January 13, 2014, 07:52
Citovat

Potřebuji poradit
Android, tel. Samsung. Při spuštění foto otočený obraz o 90 st. Odinstalace proběhla a nic.Vypnutí otáčení ,nic. Vše cca před týdnem na stejném tel. fungovalo. Nevěděl by někdo jak to nastavit,nebo co děláme špatně??????

Pcromeo
Nováček
Příspěvků: 12
Permalink
Příspěvek Re: Android - Munzee v2.0
dne: January 13, 2014, 09:34
Citovat

Citováno z ambroz dne 12.01.2014, 21:09
Nikde jsem nenašel, že by to šlo uživatelsky upravit. Nebo se mýlím?

Je to v nastaveni jako "alternative scanner". 😉

Stránky: [1] 2 3
Mingle Fórum by cartpauj
Verze 1.0.34; Stránka načtena za 0.047 vteřin.